BosnianEnglish

Podjela certifikata za uspješno završenu školsku 2021/2022 godinu

Uz Allahovu pomoć i vrijedne učitelje, djeca su uspjesšno završila i ovu 2021/2022 godinu. Čestitamo djeci i vrijednim roditeljima/starateljima za upornost i istrajnost na ovom velikom činu i uspjehu naše djece. Nadam se da će djeca uživati da podijele svoja nova stečena znanja kroz bosansku skolu a pogotovu koji putuju u našu Bosnu ili su već tamo. Svjedočanstva su svečano uručena ( 25/11/2022) kao i prošle godine. Škola za sljedeću godinu (2022/2023) ako Bog da počeće u subotu 17/9/2022. Možete upisati/ registrovati Vaše dijete/djecu putem linka koji će biti postavljen na našoj stranici. Molim Vas proslijedite formu i drugima, kako bi se, što više djece uključilo i obogatilo našim bosanskim jezikom i kulturom.

Još jednom, od srca čestitam i molim Allaha da Vas obilno nagradi: djecu, roditelje, nene, tetke, volontere, učitelje, vjeroučitelje i sviju ako Bog da. Dobro se odmorite i ako Bog da vidimo se u septembru!

O Nama

Bosanska dopunska škola Manchester započela je sa radom 2000. godine na osnovu potrebe roditelja i djece koji su došli za vrijeme rata iz Bosne i Hercegovine i drugih zemalja bivše Jugoslavije, u suradnji sa Bosanskom ambasadom i BiH/UK Network Birmingham.

Zadnje novosti

Pratite nas

Youtube Video